EN RYSTENDE HISTORIE…

EN RYSTENDE HISTORIE…

Jeg hjælper jo mange typer af mennesker i min psykologiske praksis i Kronprinsessegade i København og det fortæller jeg kun sjældent om. Men det er lige fra mennesker der ønsker at præstere bedre i sit arbejdsliv til ledelsessparring, men også mennesker der har ønsket om en bedre work-life-balance og øge deres mentale trivsel. Men jeg arbejder selvsagt også med mere sårbare emner og er vant til henvendelser om lidt af hvert. Men lige nøjagtig denne henvendelse jeg fik på mail vil jeg gerne dele med jer, fordi vi kan lære rigtig meget af den…

En Kvinde skriver:

”Jeg har brug for en konsultation nu, da jeg har været ude for en ubehagelig oplevelse der rystede mig. Jeg gik i chok, da jeg blev indlagt med mistanke om en blodprop i hjernen. Dette havde jeg heldigvis ikke, men jeg har brug for at bearbejde oplevelsen. Er efter lægens anbefaling hjemme fra mit job, så jeg vil gerne have en tid hos dig så hurtigt som muligt”

Jeg deler den her historie med dig fordi den fortæller om hvor vigtigt det er at passe på sig selv og sin trivsel. Jeg deler den også fordi den beskriver hvad der sker hvis vi ikke drager omsorg for vores mentale sundhed og tager trivsel alvorligt. HUSK, din krop lyver aldrig, så lyt til den i tide!

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om hvordan jeg arbejder med mennesker, eller vil blive inspireret til at forstå hvad der sker, så læs mere her