INSPIRATIONSBREV: Ønsker du en 4 timers arbejdsuge?…

Eller vil du have mere ferie og fritid? Er du træt af hamsterhjulet?

– og er du klar til at blive provokeret?…

Mange af os er nu, eller snart, tilbage på arbejde efter ferieperioden. Ferien gør godt for krop og sjæl, og er ofte også en mulighed for refleksion. Det kan sætte tanker i gang om hvorvidt man er helt tilfreds med sit liv, som det ser ud her og nu.

Jeg ved at disse tanker måske kan virke en smule provokerende, men det kan være nok så vigtigt at forholde sig til.

Det kan være jobsituationen – lader du jobbet styre dig, eller vil du styre jobbet? Tager jobbet al din bedste tid, og ønsker du få mere tid til alt andet, der er vigtigt i dit liv? (En undersøgelse foretaget af Lederne viser at hele 47 % af ledere overvejer at skifte job.)

Har du fritid nok til familie, venner og andre der har betydning for dig? Har du tid nok til at dyrke dine andre interesser og hobbies?

En sund work-life-balance er vigtigt for vores trivsel og dermed vores helbred. Såvel psykisk som fysisk. Det er derfor vigtigt at en gang imellem stoppe op og reflektere over sin situation. Ofte hjælper det at tale med nogen om det. Gerne familie og venner selvfølgelig, men professionel rådgivning kan også være en god hjælp til at få struktureret ens tanker og følelser.

Er du måske træt af at ”hamsterhjulet” bare kører derud ad og kunne du tænke dig at få sparring og hjælp til at strukturere dine tankeprocesser?

Så er du meget velkommen til at booke din konsultation her

Du finder også mere inspiration her på hjemmesiden og kan læse hvad andre har fået ud af sparring med CopenPsyk. Tjek gerne følgende sider ud:

Ledelsesudvikling og -sparring

Mental Wellness

Kognitiv coaching

PS. Hvis du booker en tid senest den 31. august, får du 10 % rabat som læser af dette inspirationsbrev ? (selve konsultationen kan så finde sted på et senere tidspunkt)