Inspirationsbrev for private, januar 2021

HVORFOR ER HJERNEN VORES VIGTIGSTE ORGAN?

Med foden ind over dørtrinet til 2021 kigger vi sikkert tilbage på et 2020 på godt og på ondt. Jeg håber også at du, lige som jeg, har fået noget læring med dig derfra. Om det er en ny indsigt eller nye erfaringer.  

Jeg selv kan kigge tilbage på et 2020 med masser af udvikling og nye initiativer og gode folk jeg har mødt på min vej, der har ønsket at skrue op for deres livskvalitet og trivsel. Mange tak fordi jeg har måtte bidrage til den rejse 😊

Flere har på det seneste spurgt mig hvorfor jeg i alverden har udviklet et Master-Hjerne-Træningsprogram. Derfor vil jeg benytte lejligheden til at fortælle dig lidt om det.

I mere end 15 år har jeg arbejdet med hvordan hjernen arbejder i forhold til vores vaner og tankemønstre og hvorledes livsstil påvirker hjerne og vores sind.

Jeg har arbejdet med at udvikle SMART Hjernetræning™ igennem 2 år, og nu er det endelig færdigt!

Det lå mig på sinde at udvikle et online-program der var let at gå til og fra for alle. Det var min hensigt at skabe læring og udvikle for dem der interesser sig for det. Og så var det mit ønske at man på egen hånd kunne arbejde med sig selv og sin livskvalitet + løfte sin hukommelse og forebygge tankesvigt, for dem der finder dette vigtig.

  • Livskvalitet er nemlig noget vi selv er herre over langt hen ad vejen.
  • Med SMART Hjernetræning™ kan du øge din livsenergi og livskvalitet
  • Her kan du også styrke din hukommelse og tankemønstre

Læs mere her om hvorfor hjernen er dit vigtigste organ og hvordan du selv kan holde din hjerne skarp: 

…Og har du spørgsmål til online-programmet er du altid  velkommen til at ringe til mig direkte på
60 71 02 75

Rigtig godt nytår og må 2021 byde på gode ting for dig og dine 😉

Lene Gjørup

De Kærligste hilsner fra mig og CopenPsyk til dig 😊

Lene Sheila Gjørup Telefon: 60 71 02 75 Mail: info@copenpsyk.dk

PS. Hvis du ikke selv har fået inspirationsbrevet direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig her: