Referencer

CopenPsyk har løst opgaver for både det offentlige og private indenfor optimering af det psykiske arbejdsmiljø, højnet samarbejdet og kommunikationen i teams og HR-afdelinger, implementeret forskellige trivselsespolitikker og støttet i processer vedrørende stress-håndtering samt lavet ledelsessparring, supervision af personalegrupper og udformet DISC – profilanalyser af teams, ledere og medarbejdere, for nedenstående udvalgte referencer:

“Jeg kan anbefale Lene både i individuelle og erhvervsmæssige sammenhæng.”

Udtalelser fra personaleudviklingsdag med Lene fra CopenPsyk:

“God blanding af indhold og særligt spændende med kultur i forhold til værdier. Godt med afveksling af oplæg og indholdsrige øvelser. Passende intensitet og relevant indhold. Dagen gjorde at der blev skabt bindeled mellem værdier og APV – der er bundet sløjfe og skabt forståelse ved disse processer.”

“Det var godt med øvelse omhandlende hvad hver især har tænkte og følte omkring de forskellige tiltag der er blevet sat i søen det seneste år og overordnet var oplevelsen, at flere ting var faldet på plads og landet.”

“Jeg kan varmt anbefale Lene Sheila Gjørup. Hun har hjulpet mig med at komme videre i min karriere og få styr på min stress. Hun har givet mig mentalt overskud og lært mig at fokusere i en travl hverdag. Hun har en fantastisk personlighed, arbejder altid målrettet og professionelt og er naturlig i sin tilgang.”

”Lene har været en uvurderlig coach og sparringspartner i min personlige og faglige udvikling. Med bred ekspertise, er Lene dygtig i manøvrering mellem personlig analyse, profilering og udvikling, til mere vidtrækkende virksomhedsniveau spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale Lene til enhver leder, virksomhedsejer eller lignende person, der ønsker at udvikle sig til en bedre version af sig selv.”

“Vi har anvendt Lene Sheila Gjørup, fra CopenPsyk, fordi vi havde nogle udfordringer i forhold til kommunikationen i én af vores afdelinger. Der skulle justeres på tilliden til ledelsen og samarbejdet skulle optimeres. Denne proces har Lene hjulpet os med. Her har hun arbejdet både med medarbejdergruppen og med ledelsen i forhold til at løfte arbejdsglæde, motivation og anerkendelse. Heriblandt har vi også arbejdet med Open-Space-processer, for at få renset luften og få en mental udluftning i teamet.

Min oplevelse er at Lene er villig til at dele ud af sin viden og erfaring. Lene er dedikeret og engageret i samarbejde, hele vejen igennem processen. Hun er seriøs i det hun går ind i og er altid velforberedt. I vores samarbejde tænker Lene ud af boksen og kommer altid med flere løsningsmodeller.”

“Vi ville bl.a. gerne løfte trivslen og tale om hvordan man i praksis kunne søsætte en mobbe- og trivselspolitik, og det har Lene hjulpet os med. Lene er en god formidler og er god til at sætte nogle spændende debatter og processer i gang, som vi som arbejdsmiljøgruppe har kunnet bruge fremadrettet. Som arbejdsmiljørepræsentant kan jeg varmt anbefale at tage fat i Lene fra CopenPsyk og få en snak om jeres trivsel, og hvordan I kan forbedre den.”

”At gå i et forløb hos Lene og CopenPsyk har betydet at jeg i dag har større overblik som leder, er mere effektiv i min arbejdsplanlægning og ikke mindst, at jeg kan yde hjælp til selvhjælp og passe bedre på mig selv. Hun har været en uvurderlig coach og sparringspartner, i min personlige og faglige udvikling.”

“I mit forløb hos Lene har jeg udviklet mig fra at være ked af det, fortravlet, stresset og usikker på mig selv, til at kunne se værdierne i den person jeg er. I dag prioriterer jeg anderledes og jeg tror mere på mig selv. Jeg har allerede anbefalet Lene til flere bekendte, der kæmpede med nogle af de udfordringer jeg har haft, og jeg anbefaler fortsat CopenPsyk til alle.”

Arbejdernes Landsbank

Svejgaard Galst Advokater

Zeso Architects

SH Installation

COK

ORANGE elevator

Strandmøllen

Forsvaret

Lilly logo

Eli Lilly Danmark

trivsel

PUK Healthcare

IBIS logo

Oxfam IBIS

BUPL_Hovedstaden_logo

BUPL

University College

University College Sjælland

Olivia Danmark logo

Olivia Danmark

NAVIAIR

Alkohol og Samfud logo

Alkohol & Samfund

Metropol

Professionshøjskolen Metropol

IBL Sprogservice

IBL Sprogcenter

Dansk Sundhedstjeneste

Dansk Sundhedstjeneste

Københavns Kommune

Center for Beskæftigelse & Afklaring

Gladsaxe Oplysningforbund

Gladsaxe Oplysningsforbund

Prosa

PROSA

Helsingør Kommune

Helsingør Kommune

Innovationsbørsen

InnovationsBørsen

N.A.B.O.-Center Amager

N.A.B.O. – Center, Amager

Haderslev Kommune

Haderslev Kommune

Djøf

Djøf

TøjProduktionsLab

TøjProduktionsLab

Codesealer

Codesealer

Københavns Erhvervsservice

Københavns Erhvervsservice

Star Air

Maersk Star Air

KURBADET by Ilse Jacobsen

KURBADET by Ilse Jacobsen

Personlige beretninger efter endt terapeutisk forløb

“Før var alting gråt og trist — nu er jeg glad og ser lyst på fremtiden. Fra ikke at kunne komme ud af sengen, til at komme op og igang hver dag.”

“Jeg kan rumme flere situationer nu og har større overskud. Jeg føler mig stærkere og er ikke bange for at tage ansvar nu.”