seksuel chikane

Seksuel chikane skal tages alvorligt

Der er kommet mere fokus på mobning og seksuel chikane på arbejdspladsen i den offentlige debat. Og det er der en god grund til. Det er et delikat emne og der kan altid diskuteres hvad der er en “normal jargong” på den pågældende arbejdsplads. Men det korte af det lange er at hvis man føler sig krænket, kan det føre til mistrivsel og i sidste ende sygmeldinger. Det har store omkostninger, ikke kun på det personlige plan for den ramte, men også for virksomheden, både direkte på bundlinjen, men også på image-kontoen. Og det skal tages alvorligt!

HK har med en ny undersøgelse vist at problematikken stadig er stigende og at vi har brug for at gøre noget ved det. Det skal italesættes, og arbejdes med, hvad der er en god tone på arbejdspladsen og gerne stadfæstes i en mobbepolitik.

Læs gerne mere i artiklen forneden, i “Branchesektion Organisationer”, hvor jeg er den primære kilde og udtaler mig på området som specialist, samt i HK’s “Privatbladet”

Seksuel chikaneSeksuel chikane HK

Læs også gerne den artikel i HK-bladet, september 2014, jeg bidrog til, hvor de for første gang gjorde opmærksom på problemet.

Få en gratis guide til at komme sexchikane på arbejdspladsen til livs HER.