LEVERING AF FYSISKE PRODUKTER

PRISER:
Alle priser i DKK inkl. levering.

BETALING:
Du betaler nemt med kreditkort i webshoppen. Alternative betalingsmetoder, som faktura eller MobilePay, kan evt. aftales individuelt.

SIKKERHED:
Betalingsløsningen (Stripe) er baseret på SSL-standarden, hvilket betyder, at de oplysninger, du afgiver i forbindelse med din betaling, er beskyttet ved kryptering. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL-standarden almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

LEVERINGSTID:
Indenfor 1 uge. Afvigelser kan dog forekomme.

LEVERING MED:
GLS – ønsker du levering med PostNord skal det angives under bemærkning.

LEVERINGSSTED:
Privatlevering til Pakkeshop – du modtager en email når pakken er klar til afhentning.

Firmalevering leveres til virksomhedsadresser. (Virksomhedsadresser der er på privatadresser hvor der ikke er mulighed for at modtage pakken kan ikke bestilles som Firmalevering.) Hvis en pakke ikke kan leveres og dermed bliver videresendt til udleveringssted bliver opkrævet et efterkravsgebyr på kr. 62,50 som GLS har sat det til.

UAFHENTEDE PAKKER:
Afhenter du ikke din pakke på posthuset eller pakkeshop med de bestilte produkter vil du skulle betale kr. 70,- incl. moms for at få dem tilsendt igen. Ønskes pengene retur vil der blive fratrukket leveringsomkostninger på kr. 70,- incl. moms fra det beløb du har bestilt for.

Udfyld kontaktformularen på siden og beskriv hvad du ønsker der skal ske med din levering.

RETURNERING:
14 dages returret for privatpersoner, hvis detailemballagen er ubrudt. Du står selv for returfragten.

Erhvervskunder har normalt ikke returret.

SPØRGSMÅL:
Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål til produkterne, levering, betaling, eller andet. Telefon: 6071 0275. Mail: info@copenpsyk.dk