Spring jobkøen over med Business coaching   

–  og lav et karriere-spring der giver resultater

Du står måske i et jobskifte eller du er måske uden videre- og uden varsel blevet fyret. Det kan gøre ganske ondt og være forbundet med stærke følelser, meget usikkerhed og frustration. Afskedigelse er også forbundet med uforudsigelighed og uretfærdighed som oftest. Med Business Coaching og Karriere Coaching kommer du hurtigere tilbage i job.

Book din tid online HER

Business coaching

Et personligt karrieretjek giver dig mulighed for at få vendt lige præcis din situation eller dit dilemma med mig som Business coach på sidelinjen. Her giver jeg dig professionel sparring på en lang række af de udfordringer, du møder i dit arbejdsliv – og det sker via den samtaleplan du ønsker – enten i min private praksis i København eller online.

Her får du også mulighed for at trække på mit erhvervsnetværk som du bliver introduceret til. Det er nemlig sådan at et job ofte skabes gennem netværk og cirka 60 % går faktisk gennem netværk.

Det du kan forvente hos mig er Business coaching der kan give dig de kompetencer, som du skal bruge nu og i fremtiden – og det vil både være med personlig kant og engagement.

Hvad får du ud af Buisness Coaching

 • Vi gennemgår jobhjulet som skaber overblik for dig
 • Du lærer at håndtere en jobsamtale til perfektion
 • Du bliver en haj til at sælge dig selv på den fede måde
 • Du får et servicetjek på dit CV
 • Du får en ressourceprofil gratis med i forløbet
 • + Vi finder ønskejobbet til dig

Hvad skal jeg kigge efter når jeg skal vælge Buisness Coaching?

Du skal kigge efter erfaring hos den Buisness Coach du vælger. Du skal kigge på referencer og så skal du undersøge hvilken baggrund personen har. At vælge den rigtige Buisness Coaching er altafgørende, så du må gerne være kritisk og sørge for du får den bedste for dig.

Det er altafgørende at du finder én der kan udfordre dig på den gode måde og du har en god kemi. Dog er kemi ikke alt så du skal også være på udkig efter erhvervspsykologisk erfaring og business-erfaring. Det skal være en person der forstår sig på samarbejde, karriereudvikling og fagpersonlige udfordringer.

Du skal finde én der kan rumme dig og dine følelser. Du skal vælge en person der er villig til at dele sit netværk med dig og ikke mindst finde en Buisness Coach der har reelle intentioner og vil dig det bedste.

Ring gerne direkte hvis du har andre spørgsmål i forhold til at vælge den rette Buisness Coach for dig på tlf. 60 71 02 75

Book din tid online HER

Business coaching

Hvorfor er pris vigtigt når du vælger en Buisness Coaching?

Når man stå i et jobskifte eller vil lave ny karriere, er penge ikke nødvendigvis dem man har flest af så, derfor er pris også en vigtig faktor.

Du står måske ikke lige nu med den stærkeste økonomi og det er jeg ganske klar over. Jeg har trods mine 15 års erfaring også haft det svært hvor penge ikke lige var dem jeg havde flest af. Derfor forstå jeg dig også ganske godt og prøver at imødekomme den knibe du eventuelt kan stå i.

Derfor tilbyder jeg dig de 3 første gange for 2.100 kr., á 1 times varighed. Det er den samme pris jeg også tilbyder studerende og de dejlige mennesker der er gået på pension af den ene eller anden grund og gerne vil videre i livet. 

Hvad får du i samarbejde med mig?

 1. Du får en Business Coaching der er 100 % dedikeret
 2. Du får et fortroligt rum hvor du kan udvikle dig fagpersonligt
 3. Du får viden som du kan drage nytte af resten af livet
 4. Du får en person der er venlig, rar og omsorgsfuld
 5. Du får en Business Coach med mere end 15 års erfaring
 6. Du bliver klædt på til at få det job der matcher dig

Ring nu direkte, hvis det er vigtigt for dig at komme videre og finde dit drømmejob og seriøst kickstarte din karriere, på tlf. 60 71 02 75

Du kan også booke din tid online HER

Ser frem til at møde dig 😊

Få mit eksklusive Inspirationsbrev for Erhverv direkte i den mailboks – inklusive gratis whitepapaer om Tillidsskabende Ledelse. Klik her.

Tilmeld dig mit Inspirationsbrev for privatpersoner og få tips og idéer til hvordan du booster din trivsel – inklusive velkomstgave!
Klik her.
Dialogkort for ledere

Bliv en bedre leder. KLIK HER!

Et selvhjælps-værktøj til at udvikle dit lederskab med.

Dialogkort work-life-balance

Find din work-life-balance. KLIK HER!

Reflekter over din nuværende trivsel, og opnå højere indsigt i din nuværende balance mellem pivatliv og arbejde.