Mindfulness skaber mere ro, balance og fokus i dit liv

mindful kvinde i skov

Kognitiv baseret mindfulness henvender sig til alle. Det er videnskabeligt bevist at have en positiv effekt overfor specielt stress, depression og angst. Mindfulness er en måde at træne opmærksomheden på med det formål, at du opnår ro, klarhed og mere nærvær i både private og arbejdsmæssige sammenhænge.

Dette resulterer i bedre kommunikation, en oplevelse af øget kontrol og velvære, der i sidste ende gør dig i stand til at være mere effektiv og autentisk i arbejdsforholdet. Endvidere øges energien, og stressniveauet kan reduceres.

Det giver mindfulness dig

Med mindfulness skærper du dit fokus på det, der er vigtigt for dig. Når du har været i et forløb med mindfulness, vil du få lettere ved at tage de rigtige beslutninger og skabe mere harmoni og trivsel.

Du vil få oplevelsen af at være mere tilstede i nuet, som vil gøre dig gladere som menneske. Hertil kan du øge din livskvalitet og forbedre din kommunikation med andre.

Formål & Form

Der fokuseres på værktøjer og øvelser, der retter sig mod at leve på en mere bevidst måde, hvorpå du bliver bedre til at håndtere stressede situationer. Med mindfulness metoden intensiveres nærværet og sætter dig i stand til at iagttage egne tanker og følelser uden at dømme eller blive opslugt af dem.

Teori

Kognitiv baseret mindfulness er baseret på videnskaben om psykologiske processer. Forskning viser, at metoden er særlig virksom i forhold til flere typer af problemstillinger og kan forbedre din livskvalitet markant.

Forløb

Et mindfulnessforløb kan strække sig lige fra 3-10 gange og kan kombineres med samtaleterapi, hvis du ønsker det. En session varer 45 minutter, og alle kan lære at praktisere mindfulness uanset hvilket kendskab, man har i forvejen. Det er også særligt relevant, hvis du har kroniske smerter, at du arbejder med mindfulness i kombination med mentaliseringsprocesser.

Ring gerne direkte og få mere at vide eller book en tid på 60 71 02 75

Gratis Mindfulness-øvelse

Klik på videoen forneden, læg eller sæt dig godt tilrette, så guider jeg dig igennem denne lille ‘smagsprøve’ på hvad mindfulness er. Rigtig god fornøjelse!

Udbytte ved mindfulness

  • Mere ro og balance
  • Større fokus
  • Mere nærvær i din hverdag og i dit arbejdsliv
  • Bedre koncentrationsevne
  • Større opmærksomhed på det der er vigtigt for dig
  • Mere overskud til dig selv og andre
  • Mindre stress

Ring eller skriv gerne til mig nu for at få uddybet hvordan jeg helt nøjagtigt kan hjælpe dig:

Tel: 60 71 02 75 eller e-mail: info@copenpsyk.dk

Hvad siger de personer, der har brugt CopenPsyk til mindfulness?

“Gennem hele mit forløb hos Lene, har jeg følt at Lene har formået at rykke og arbejde i mit tempo, så jeg på intet tidspunkt har følt mig presset. Jeg er blevet opmærksom på nogle meget konkrete og brugbare teknikker; mindfulness, fokus mm., som på enkel vis gør en forskel i min hverdag og har givet mig en øget livskvalitet. Lene er yderst professionel og kompetent og formår at møde en lige der hvor man selv er. Jeg giver Lene min varmeste anbefaling.”

Forebyg demens

– med aktiv hjernetræning!

Se mere om online kurset her:

Hjernetraening