Om Lene og CopenPsyk

Lene Sheila Gjørup

Jeg gør en dyd af at yde bedst mulig service for mine kunder og samarbejdspartnere — med det menes at du som kunde er i fokus. Når du som kunde samarbejder med mig, tilpasser vi mine ydelser efter dine behov og ønsker. Du får herved et individuelt forløb, der skaber grundlag for et succesfuldt resultat.

Jeg tager altid højde for de fire parametre: Individ-, Gruppe-, Ledelses- og Organisationsniveau. På den måde arbejder jeg på flere planer, således at løsningerne bliver både langsigtede og bæredygtige. Jeg stiller også krav til at virksomheden involverer sig, sådan at implementering breder sig i hele organisationen og kulturen på den måde, ændres i en positiv retning. Jeg arbejder ud fra overbevisningen om, at psykisk og mental sundhed skaber trivsel og positive tal på bundlinjen.

Jeg samarbejder med en snæver kreds af faglige specialister, så jeg på den måde kan håndtere en bred palette af udfordringer.

Lidt om mig

CopenPsyk er en virksomhed der er stiftet og ejet af Lene Sheila Gjørup.

Jeg er Terapeut og Erhvervspsykologisk Konsulent (Cand. pæd. pæd. psyk.), med efteruddannelse i Ledelse og HR samt supervision. Jeg arbejder som både terapeut og rådgiver og har specialiseret sig i psykisk arbejdsmiljø og trivsel.

Gennem 15 år, har mit fokus været rettet mod trivsels- og udviklingsprocesser samt relationer mellem mennesker. Jeg har formidlet, undervist og vejledt i mange forskellige sammenhænge indenfor det psykologiske mentale område og anvendes ligeledes som censor, i de psykologiske og psykiatriske fag.

Herudover er jeg også Certificeret TNT (Training New Trainers) og medlem af MINT (foreningen for erfarne undervisere og praktikere i MI og Den Motiverende Samtale)

Lidt om mine opgaver

Du kan se et udvalg af mine referencer for erhvervskunder her samt private udtalelser.

Tilbage til forsiden her.

“Jeg kan anbefale Lene både i individuelle og erhvervsmæssige sammenhæng.”