Om CopenPsyk

Lene Sheila Gjørup, CopenPsyk

At yde bedst mulig service for vores kunder og samarbejdspartnere — med det menes at du som kunde er i fokus. Når du som kunde samarbejder med CopenPsyk, tilpasses vores ydelser dine behov og ønsker. Du får herved et individuelt forløb, der skaber grundlag for et succesfuldt resultat.

CopenPsyk tager altid højde for de fire parametre: Individ-, Gruppe-, Ledelses- og Organisationsniveau. På den måde arbejder CopenPsyk på flere planer, således at løsningerne bliver både langsigtede og bæredygtige. CopenPsyk stiller krav til at virksomheden involverer sig, sådan at implementering breder sig i hele organisationen og kulturen på den måde, ændres i en positiv retning. Vi arbejder ud fra overbevisningen om, at psykisk og mental sundhed skaber trivsel og positive tal på bundlinjen.

CopenPsyk samarbejder med en snæver kreds af faglige specialister, så vi på den måde kan håndtere en bred palette af udfordringer.

Lidt om mig

CopenPsyk er en virksomhed der er stiftet og ejet af Lene Sheila Gjørup.

Lene Sheila Gjørup er Terapeut og Erhvervspsykologisk Konsulent (Cand. pæd. pæd. psyk.), med efteruddannelse i Ledelse og HR samt supervision. Lene Sheila Gjørup arbejder som både terapeut og rådgiver og har specialiseret sig i psykisk arbejdsmiljø og trivsel.

Gennem 15 år, har hendes fokus været rettet mod trivsels- og udviklingsprocesser samt relationer mellem mennesker. Hun har formidlet, undervist og vejledt i mange forskellige sammenhænge indenfor det psykologiske mentale område og anvendes ligeledes som censor, i de psykologiske og psykiatriske fag.

Hun er herudover også Certificeret TNT (Training New Trainers) og medlem af MINT (foreningen for erfarne undervisere og praktikere i MI og Den Motiverende Samtale)

“Jeg kan anbefale Lene både i individuelle og erhvervsmæssige sammenhæng.”