Gruppesupervision

Sådan får I et effektfuldt kompetenceløft for jeres medarbejdere

Gruppesupervision skaber rammen for et konstruktivt udviklingsrum og tager udgangspunkt i fagligt udfordrende episoder fra jeres arbejdsliv. Det kan altså udvikle jer fagligt, når I sparrer om fælles problemstillinger og udveksler erfaringer. Derved højner I den faglige refleksion og skaber sund trivsel i jeres personalegruppe.

Hvem er gruppesupervision for?

Gruppesupervision er relevant for alle typer af institutioner og organisationer, hvor I ønsker at anvende jeres faglige ressourcer optimalt og sikre trivsel. Det vigtigste er, at I ønsker sparring og vidensdeling, og at I ser læring i grupper som et stort plus. Det kan være, at I:

  • er en tværfaglig personalegruppe
  • arbejder inden for konkrete fagområder, såsom ældre-, socialrådgiver- eller pædagogområdet og det psykologfaglige område
  • arbejder på et bosted for handikappede eller psykisk sårbare
  • arbejder på et hospice
  • arbejder med indsatte eller på en lukket institution

Det får I ud af gruppesupervision

Gennem gruppesupervision bliver I skarpere på jeres faglige og personlige kompetencer. Vi sætter fokus på de svære udfordringer og åbner op for, hvordan I enkeltvis håndterer disse situationer. Således sker der en vidensdeling på tværs, og I bliver mere bevidste om, hvordan jeres tankemønstre og handlinger har betydning for jeres arbejde. Det skaber både sammenhold og tryghed for jer, da I ved, at I regelmæssigt har et sted, hvor I kan tale uforstyrret og få luft for jeres problemer.

Gruppesupervision

Hvordan foregår gruppesupervision?

En gruppesupervision er på maks. 6-8 personer og har en varighed på 2,5 timer pr. gang. Jeg anbefaler gruppesupervision 1-2 gange om måneden og tilrettelægger den efter jeres ønsker og behov. Fokus er på sparring, praksisøvelser, cases og aktuelle udfordringer for jeres personalegruppe. Her får I mulighed for at lufte jeres frustrationer og sætte ord på svære dilemmaer i jeres daglige arbejde med borgere eller klienter.

Alternativt tilbyder jeg også gruppesupervision som en temadag med udgangspunkt i et konkret emne eller tema, som I har behov for at sætte særlig fokus på.

Hvorfor vælge CopenPsyk til gruppesupervision?

Gennem mere end 10 år har jeg arbejdet med gruppesupervision i både den private og den offentlige sektor. Jeg har en efteruddannelse i supervision og har således stor teoretisk viden om og praktisk erfaring med supervisionsfaget. I får derfor en dygtig supervisor, som sikrer jer et godt udviklingsforløb gennem gruppesupervision.

Vil I vide mere?

Er I blevet inspireret til, hvordan I kan drage nytte af gruppesupervision i netop jeres organisation eller institution så ring til mig nu på 60 71 02 75 eller send mig en mail på info@copenpsyk.dk

Udbytte ved gruppesupervision

  • Forebygger stress og udbrændthed
  • Øger bevidstheden om jeres klienter og deres behov
  • Udvikler jeres faglige og personlige kompetencer
  • Fremmer jeres arbejdsglæde og trivsel
  • Fastholder og ryster jeres personalegruppe sammen

Ring eller skriv gerne for at få uddybet hvordan jeg helt nøjagtigt kan hjælpe jer på:

Tel: 60 71 02 75 eller e-mail: info@copenpsyk.dk

Hvad siger andre om gruppesupervision hos CopenPsyk?

“Vi anvender Lene Sheila Gjørup og CopenPsyk som vores faste supervisor – dels fordi Lene er faglig velkvalificeret og er meget dedikeret i gruppesupervisionen af vores personale. Det der er vigtigt for os, er dels at Lene er fleksibel og fortrolig i vores samarbejde.

Det vi sætter pris på ved Lene og CopenPsyk er, at der er fokus på personalets individuelle udviklingspunkter, og hun går i kødet og afdækker de faglige muligheder og blinde pletter der måtte være. Gruppesupervision fremmer for os både vidensdeling på tværs og styrker de arbejdsrelaterede relationer samtidig med, det åbner op for, at vi får de svære problemstillinger frem i lyset.

Lene er som person afslappet og naturlig, samtidig med, at hun er troværdig, autentisk og vedholdende. Hun holder sig til sagens kerne og de daglige udfordringer vi står med hvilket gør, at vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Lene og CopenPsyk.”