Kurser og Foredrag

Kurser og foredrag

Jeg afholder skræddersyede kurser og foredrag for netop jeres virksomhed eller organisation. De bliver tilpasset jeres behov og ønsker.

Mine kurser og foredrag har primært fokus på bedre trivsel og et godt psykisk arbejdsmiljø. De er alle brugbare i praksis, da I får konkrete handlingsorienterede tiltag.

Kurser

Kurser varer fra en halv dag til adskillige dage eller længere, hvis det drejer sig om et kontinuerligt forløb.

Et kursus giver jer muligheden for at komme i dybden med konkrete problemstillinger og dilemmaer, som I står overfor i netop jeres virksomhed eller organisation.

Som ekstern kursusholder kan jeg hjælpe med at uddanne og udvikle jeres medarbejdere samt tilbyde ekstern inspiration og sparring.

Klik videre og find det rette kursus for jer:

Kursus og underviser

Foredrag

Foredrag varer typisk et par timer. De giver jer inspiration, motivation, nye perspektiver og redskaber.

Mine foredrag er velegnede til team- og temadage, seminarer, konferencer, gå-hjem-møder og andre events.

Som foredragsholder er jeg passioneret og brænder for mit fag. Jeg deler min viden på en involverende måde, så jeg når ned på de bagerste rækker.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til mig nu på 60 71 02 75 eller send mig en mail på info@copenpsyk.dk for at få et uforpligtende tilbud på et kursus eller foredrag.

Kursusbillede Copenpsyk

Kurser og Foredrag:

Ring eller skriv gerne til mig nu for at få et uforpligtende tilbud på et kursus eller foredrag.

Tel: 60 71 02 75 eller e-mail: info@copenpsyk.dk

“Mange tak for et godt kursus i faglig sparring. 

Begge team har taget din store viden om faglig sparring til sig, og vi praktiserer fortsat med stor tilfredshed den faglige sparring i begge team i dag.  

Vi oplever den faglige sparring som et rigtig godt værktøj til sammen at tale om de svære sager, men sparringen er ligeledes et godt værktøj til optimering af teamsamarbejdet helt generelt.

Selve kurset har for os været et godt mix af teori og praksisnære øvelser.

Mange tak for gode dage!”

“Kære Lene. Mange tak for et spændende og inspirerende kursus. Du er en dygtig formidler. Jeg er sikker på at det har givet mig nogle redskaber, som jeg får brug for ;-) ”

”Spændende indhold og form. Engagerende struktur. Lene Gjørup du er en super god formidler og er nærværende og god til at inddrage. Det har været nogle gode og brugbare dage”

”Mange tak for gode eksempler og øvelser Lene. Jeg har fået ret konkrete værktøjer jeg kan bruge i min hverdag. Kursusforløbet har åbnet mine øjne for hvordan jeg bestrider min rolle og arbejdsopgaver bedre. Det gør helt afgjort min hverdag lettere.”