Med online kurser fra CopenPsyk får du en masse læring, udvikling og inspiration.

Alt sammen lige præcis når det passer dig – og i dit eget tempo.

Klik på de enkelte kurser og læs mere:

Hjernetraening

SMART Hjernetræning™ - SE TILBUD!

Hold din hjerne aktiv og i form hele livet. Få en bedre hukommelse og forebyg demens!

Compassion i ledelse

Compassion i ledelse

Du får 5 stærke moduler som omhandler performance ledelse, compassion i ledelse og mod i ledelse.

Kursus i positiv psykologi og styrker

Kriseledelse

Du får masser af viden om krise- og forandringskommunikation samt hands-on værktøjer lige til at bruge.

 

Lidt om online kurser fra CopenPsyk

Online kurser fra CopenPsyk henvender sig enten til dig som privatperson eller til din erhvervsmæssige funktion. Og nogle gange kan de selvfølgelig overlappe hinanden. Alt efter din egen situation.

 

SMART Hjernetræning er primært til dig over 50 år og som har indset at mental træning er lige så vigtig som fysisk træning. Man bliver aldrig for gammel til at begynde at træne!

Og selv hvis du ikke er fyldt 50 endnu, så er det selvfølgelig også vigtigt at træne det mentale!

Her er masser af viden, inspiration og øvelser at hente. Formålet er at du på den måde forbedrer din hukommelse og samtidig hjælper at forebygge demens, så godt som muligt.

En skarp hjerne har vi jo alle bruge for, uanset om det er privat eller på jobbet ;-)

 

Online kurser til erhverv er primært rettet til dig som er leder, uanset niveau. Jeg har lagt mig i selen for løbende at udvikle nye kurser, som du kan hente inspiration og ny viden fra, for at styrke dig i din lederrolle.

Som leder er det, som du allerede ved, vigtigt at hele tiden have fokus på sin egen, og dermed medarbejdernes, udvikling. Som leder går du forrest og det kan til tider også føles at man er alene med sine problemstillinger.

Her kan du bruge kurserne, og gerne i kombination med andet materiale du finder i shoppen. Der er dialogkort med en masse spørgsmål til refleksion og med henblik på at udvikle dig som leder. Der er også forskellige e-materialer til download, som retter fokus på forskellige aspekter af dit lederskab.

Og du er også altid velkommen til at give mig et kald på 60 71 02 75, eller skrive til mig på info@copenpsyk.dk hvis du har noget du gerne vil vende med mig!