Ledelsesudvikling & Ledelsessparring

Ledelsessparring og lederudvikling

Ledelsesudvikling gør dig bedre til at håndtere udfordringer og forandringer. Som leder skal du formå at nå din virksomheds mål og samtidig være en motiverende og nærværende leder for dine medarbejdere. Jeg hjælper dig med at udvikle dine personlige kompetencer tilpasset din lederrolle.

Det får du ud af ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling har flere facetter, som du kan rykke på, nemlig lederskab, kommunikation og ledelsesadfærd. Det kan foregå gennem individuel ledelsessparring og/eller kompetenceudvikling. Det er vigtigt, at du som leder får en sparringspartner og finder et åndehul og en ventil, hvor du kan udvikle dig og vokse som leder, om du er ny eller erfaren. I dag oplever ca. 40 % af mandlige ledere, at det er svært at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv. Så det er vigtigere end nogensinde før, at du som leder passer på dig selv.

Ledelse er en disciplin, som rykker sig hele tiden. Den dedikerede leder står konstant overfor forskellige beslutninger og udfordringer. Det er derfor vigtigt, at du som leder er klædt på til fremtidens ledelsesopgaver. Ledelsesudvikling handler om at tilpasse din ledelsesstil, metode, tilgang og selvforståelse mest effektivt til din lederrolle og de medarbejdere, du har ansvaret for. På den måde skaber vi sunde samarbejdsrelationer på arbejdspladsen.

Find tid til ledelsesudvikling

Det kan være svært at finde tid til ledelse. Med ledelsesudvikling får du også værktøjer til, hvordan du kan gøre det lettere som leder at prioritere og uddelegere arbejdsopgaver. Det giver dig nemlig ekstra tid til at lede og motivere dine medarbejdere, så de yder deres bedste og viser gode resultater. Når dit team fungerer som en helhed, skaber det bedre trivsel og et godt psykisk arbejdsmiljø, som du som leder i større grad end tidligere har ansvaret for.

Sådan foregår ledelsesudvikling

Jeg bruger forskellige redskaber til ledelsesudvikling, hvor jeg trækker på mine 15 års erfaring i at arbejde med ledere på forskellige niveauer i organisationer. Da udfordringer er mangeartede, tilpasser jeg altid forløbet, så det passer præcis til dig eller jer som ledergruppe. Det er lidt ligesom, når du sender din bil på værksted. Den får et servicetjek engang imellem, men det er forskelligt, hvad der bliver lavet. Jeg forebygger akutte situationer med forskellige metoder, så du, som leder, ikke kommer i den situation, hvor du ikke magter mere eller bliver udbrændt. Ledelsesudvikling kan være 1:1 sparring, ledelsessupervision eller et ledelseskursus.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan du kan få gavn af ledelsesudvikling så ring til mig nu på 60 71 02 75 eller send mig en mail: info@copenpsyk.dk

Ledelsesværktøjer og udvikling:

Ledelsesudvikling eller personaleudvikling som unik personalegave

Til dig der vil gøre en forskel for dine medarbejdere og øge motivation, arbejdsglæde og engagement.

Mental Wellness er en unik gaveidé der signalerer, at arbejdspladsen udviser omsorg for sine medarbejdere. Medarbejderen kan helt selv vælge, hvilket fokus han/hun vil have.

Ledelsessparring eller personlig sparring

Gavekort bagside

Udbytte ved ledelsesudvikling

  • Få rum til dialog om konkrete ledelsesudfordringer og problemstillinger
  • Bliv bedre til at lytte aktivt som leder
  • Få mere nærvær i lederskabet
  • Bliv bedre til at mestre forandringsprocessor
  • Få mere overskud og bedre work-life balance
  • Få værktøjer til at være en motiverende og inspirerende leder
  • Få indblik i ledelsesstile og nye metoder

Ring eller skriv gerne til mig nu for at få uddybet hvordan jeg helt nøjagtigt kan hjælpe dig med ledelsesudvikling:

Tel: 60 71 02 75 eller e-mail: info@copenpsyk.dk

Hvad siger de ledere, der har brugt CopenPsyk til ledelsesudvikling?

”Lene har været en uvurderlig coach og sparringspartner i min personlige og faglige udvikling. Med bred ekspertise, er Lene dygtig i manøvrering mellem personlig analyse, profilering og udvikling, til mere vidtrækkende virksomhedsniveau spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale Lene til enhver leder, virksomhedsejer eller lignende person, der ønsker at udvikle sig til en bedre version af sig selv.”

“Lene og jeg har samarbejdet om ledelsesmæssige forhold. Dette har jeg stor glæde af da jeg som ejer/leder indimellem har brug for udefrakommende øjne der ikke er involveret i nogen form for drift eller andet, men alene ser det fra min side og et generelt ledelsessynspunkt.”

“Lene er dedikeret og engageret i samarbejde, hele vejen igennem processen. Hun er seriøs i det hun går ind i og er altid velforberedt. I vores samarbejde tænker Lene ud af boksen og kommer altid med flere løsningsmodeller.”