Hvordan kan vi reparere brændte broer i nære relationer…?

Måske kender du også det, at det kan være svært at være i tætte og nære relationer somme tider?                                                  

… især når det er folk vi vitterligt holder supermeget af og måske elsker dybt og inderligt – der kan være personer tæt på dig hvor du måske er blevet såret, føler dig misforstået og måske ikke føler du kan trænge igennem eller ikke er blevet hørt, set og forstået!

Det er ikke kun i parforhold, partner-relationer og ægteskaber der kan være kure på tråden – det kan både være til et anstrengt forholdt til et voksent barn, en forælder det har været svært med, eller måske en søskenderelation som har trukket tænder ud, eller en hjerteveninde eller ven, som på den ene eller anden måde har såret dig, ikke føler du kan nå eller trænge ind til og gerne vil have en dybere forståelse af eller sammen med.

Måske er der hændt noget, en svær situation eller en misforståelse der har ramt jer, som tynger dig og som du bærer rundt på i dit hjerte…

nære relationer og pandoras æske

Måske handler det om:

  • Hvorfor det er gået galt mellem jer – med jeres kommunikation og relation.
  • Måske vil du gerne have et uvildigt rum til at tale om de sår og skrammer som måske er krøbet ind under huden på dig og er smertefuld eller sorgfuldt for dig.
  • Det kan også være du gerne vil have en samtale med vedkommende på et dybere plan?
  • … Eller noget helt fjerde som du tumler med at få til at lande inde i dig – eksempelvis tab eller sorg over at have miste noget eller nogen du havde kær.

At komme på ret kurs…

Det kan være for at fordybe og forstærke jeres relation, eller for at genoprette jeres relation efter fortidige oplevelser af eksempelvis gentagende svigt – det er ikke kun i nærværende relationer ting kan gå skævt, det kan lige så meget være i fortidens relationer og dynamikker vi har noget på lager der ligger og ulmer – Ofte kan det også være det der blokerer for at føle sig fri af fortiden, føle sig hel eller et opgør med en fortid som ikke altid var lutter lagkage, for at sige det rent ud.

Det kan nogle gange være både sårbart og skræmmende at gå ind i disse oplevelser, hændelser og samtaler, som tilmed kan være meget følelsesladet, og hvor man let har- eller kan gå galt af hinanden. Måske er du klar til at kigge nærmere på netop dine relationer og brændte broer? Måske har du også et sår der skal heales og lukkes?…

Jeg kan tilbyde dig eller jer et rum, hvor I kan få den snak og samtale – Er du/I interesserede i dette, kan du booke tid ved at skrive til mig direkte på:

info@copenpsyk.dk

Glæder mig til at høre fra dig…

Og hvis du vil læse mere om parforhold, så klik her