Mental Wellness — Erhverv

Mental Wellness | CopenPsyk

Styrk jeres teamwork og løft motivationen ved at sætte Mental Wellness på dagsordenen en hel dag for jeres medarbejdere og ledere.

Til jer der vil øge trivslen og mindske sygefraværet

Kombiner og sammensæt selv efter eget valg en seminar- eller temadag om:

  • Stresshåndtering – Gennem små forandringer
  • Bedre work-life balance
  • Selvledelse og distanceledelse
  • Hvordan man skaber bedre social kapital
  • Teambuilding om værdier og virksomhedskultur

Kursus- og seminardage kan afholdes hos jer, i min praksis, eller i lejet lokale. Vi tager en snak med jer om jeres konkrete behov og matcher det med jeres økonomiske budget.

Som erhvervspsykologisk konsulent arbejder jeg med at løfte arbejdsglæden, trivslen og skrue op for bedre balance og kommunikation i arbejdslivet.

Hvad er Mental Wellness?

Mental Wellness er en ventil for bedre energi og arbejdsmotivation. Det er en måde, hvorpå dine medarbejdere kan opnå mere mentalt overskud, mindske stress og forbedre kommunikationen i hverdagen. Det skaber simpelthen bedre trivsel på jobbet.

Gennem Mental Wellness kan man opnå mere ro og balance i ens arbejdsliv. Mental Wellness er en form for balsam for sjælen. Ligesom vi går op i motion og kost på arbejdspladsen, bør vi også pleje vores indre, så vi på den måde er i god psykisk form til at kunne klare arbejdsmæssige udfordringer og have overblik. På den måde får I også medarbejdere, der yder deres bedste og er mere produktive på den lange bane. At vi har en god work-life balance er vigtigere end nogensinde før, fordi vores arbejdsliv er mere flydende i dag.

Unik personalegave

Til dig der vil gøre en forskel for dine medarbejdere og øge motivation, arbejdsglæde og engagement.

Mental Wellness er en unik gaveidé der signalerer, at arbejdspladsen udviser omsorg for medarbejderne. Samtidig anerkender virksomheden medarbejdere på et mere nærværende plan, og medarbejderen kan helt selv vælge, hvilket fokus han/hun vil have.

Bestil en konsultation eller et flot gavekort:

Ring på telefon: 60 71 02 75 eller skriv en e-mail: info@copenpsyk.dk

Hvad siger de personer, der har brugt CopenPsyk til Mental Wellness?

“Vi har anvendt Lene Sheila Gjørup i CopenPsyk, fordi hun har specialiseret sig i trivsel, kommunikation og psykisk arbejdsmiljø. Vi ville bl.a. gerne løfte trivslen og tale om hvordan man i praksis kunne søsætte en mobbe- og trivselspolitik, og det har Lene hjulpet os med. Derudover har vi i Star Air fået en fællesforståelse af hvad psykisk arbejdsmiljø er for en størrelse, som vi kan bruge til at præge kulturen positivt.

Lene er en god formidler og er god til at sætte nogle spændende debatter og processer i gang, som vi som arbejdsmiljøgruppe har kunnet bruge fremadrettet. Som arbejdsmiljø-repræsentant kan jeg varmt anbefale at tage fat i Lene fra CopenPsyk og få en snak om jeres trivsel, og hvordan I kan forbedre den – det er hun nemlig ekspert i.”

“Lene er en varm, autentisk og faglig kompetent person, som ikke er bleg for at sætte sit netværk i spil. Lene er ligeledes en god formidler og underviser — dette kan jeg bekræfte da jeg også har oplevet hende i kursussammenhæng. Derfor kan jeg varmt anbefale Lene og CopenPsyk ud fra de erfaringer jeg har haft.”