Stress, Depression og Angst

Stress, depression | CopenPsyk

Stress, depression og angst er noget, der vedkommer os alle. Stress er et stigende problem i samfundet og har store omkostninger for den stressramte. Travlhed i perioder kan være positivt, men konstant ubalance mellem krav og ressourcer medfølger stress. Nogle mennesker er mere disponeret for stress, og nyeste tal viser, at op imod hver 4. dansker rammes af stress. Gennem kognitiv terapi bliver du omsorgsfuldt guidet gennem dine udfordringer og problemer. Du får værktøjer til at finde fodfæste igen, ligesom vi ser på hvilke signaler du skal være opmærksom på, så det bliver en hjælp til selvhjælp for dig.

Depressioner medfører en væsentlig forringelse af livskvaliteten og er ofte årsag til nedsat arbejdsevne. Med de rette redskaber kan langt de fleste deprimerede genvinde deres livsglæde, arbejdsevne og engagement. Du vil i et kognitivt samtaleforløb få værktøjer til, hvordan du kan håndtere tristhed og håbløshed, få dybere indsigt og viden om, hvad der kendetegner din depression. Således kan du komme depressionen til livs og genfinde livslysten og din livskvalitet.

Stress, depression og angst er et stigende problem i samfundet og har store omkostninger for henholdsvis den der rammes af stress, depression og angst samt arbejdspladsen, kollegaer og pårørende. Eksempelvis vil ca. 350.000 danskere (7 %) i løbet af et år opleve en eller anden form for angst.

CopenPsyk tilbyder ligeledes undervisning og kurser indenfor emnerne stress, depression og angst. Her får den enkelte kursist/medarbejder indblik i, hvad begreberne omfatter samt introduceres for forskellige værktøjer til håndtering heraf. Ligeledes præsenteres kursisten/medarbejderen for behandlingsmuligheder og metoder til at forebygge tilbagefald, således at effektiviteten, arbejdsglæden og livsgnisten kan genvindes.

Ring direkte og få en snak om hvordan du kan komme videre på 60 71 02 75

Hvad siger de personer, der har været i terapi hos CopenPsyk?

“Jeg kan varmt anbefale Copenpsyk & Lene Sheila Gjørup. Hun har hjulpet mig med at komme videre i min karriere og få styr på min stress. Hun har givet mig mentalt overskud og lært mig at fokusere i en travl hverdag. Hun har en fantastisk personlighed, arbejder altid målrettet og professionelt og er naturlig i sin tilgang.”

“Før var alting gråt og trist — nu er jeg glad og ser lyst på fremtiden. Fra ikke at kunne komme ud af sengen, til at komme op og igang hver dag. jeg kan varmt anbefale at tage fat i Copenpsyk og Lene Sheila Gjørup.”

Hjernetræning

– få bedre hukommelse og livskvalitet!

Se mere om online kurset her:

Hjernetraening

Angst

Lad ikke angsten styre dit liv – Få hjælp til at slippe af med din angst med effektiv angstbehandling.

Læs mere

Depression

Behandling af depression – Den bedste vej til at få din depression til at forsvinde vedvarende.

Læs mere

Stress

Alvorlig stress skader helbredet – Få hjælp til at blive stressfri med professionel stressbehandling.

Læs mere