Få bedre resultater med salgstræning og DISC

Salgstræning med DISC toptuner din salgsorganisation og skaber bedre salgsresultater.

Salgsprocessen er jo ofte styret af psykologi og relationer, og meget få købsbeslutninger tages ud fra objektive fakta alene.

Og når det kommer til en konkurrencesituation, er det ofte underliggende faktorer, der til sidst afgør hvem kunden vælger at købe hos.

Salgstræning håndtryk

DISC – anerkendt over hele verden

Slagstræning med DISC giver dine sælgere bedre indblik i deres egen adfærd og kommunikation og ikke mindst en bedre forståelse for kundens reaktionsmønstre og kommunikationsstil! En DISC-analyse styrker sælgernes psykologiske evner og skaber bedre forudsætninger for en god relation med kunden.

DISC-profil er det mest brugte, ikke-dømmende, personligheds- og adfærdsværktøj til at optimere team-arbejde, kommunikation og produktivitet. Flere end én million mennesker over hele verden bruger DISC profil.

Med DISC får I et fælles sprog som hjælper til at bedre forstå sig selv og de man interagerer med. Med aktivt brug af din DISC-viden kan du reducere konflikter og forbedre arbejdsrelationer.

DISC haender

Salgsoptimering med DISC:

Bedre selvindsigt

DISC-profilen viser hvordan du reagerer på konflikter, hvad der motiverer dig, hvad der stresser dig samt hvordan du går til problemer og udfordringer.

Bliv en bedre sælger

Når du forstår og kan tilpasse dig dine kunders forskellige personlighedstyper, får du en bedre relation, som er fundamentet for et godt salg. Salgstræning, med DISC in mente, styrker dine færdigheder som sælger.

Optimerer teamwork og samarbejde

Med DISC-modellen lærer du hvordan kommunikationen og forståelsen mellem kollegaer kan blive bedre, og hvordan man undgår dårlig stemning og fnidder i salgsteamet.

Blive en bedre salgsleder

Som salgsledere bliver du naturligt bedre, nå du forstår dine sælgeres adfærd og behov.

DISC lego

Hvordan kan et forløb med DISC salgstræning se ud for jer?

Vi starter selvfølgelig med en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker og hvordan DISC-profilen kan bruges i den sammenhæng.

Et typisk forløb kan se sådan ud: Sælgerne får først en grundig introduktion til processen og formålet (enten af CopenPsyk, eller nærmeste leder). Herefter udfylder den enkelte analysen online og som tager ca. 15 min. Efterfølgende får medarbejderen en fysisk version af sin personlige profil-analyse samt 1 ½ times individuel og fortrolig feedback og sparring med en certificeret DISC- konsulent.

Herefter følger 1 eller 2 temadage, med jeres team/afdeling, hvor vi på en uhøjtidelig måde gennemgår resultaterne fra DISC-analysen, laver dialogøvelser og oplæg der matcher jer. Vi arbejder også helt konkret og lavpraktisk med DISC og det fokus I vælger, der er vigtigt at tage fat i, styrke og løfte.

Kombinationen af den personlige feedback og en fælles temadag sikrer at den individuelle læring rodfæster sig og at samarbejdet og forståelsen i teamet styrkes.

Salgstræning og salgsoptimering med DISC

For at få DISC-modellen ind under huden – og dermed skabe fundamentet for bedre salgsresultater – er det en god idé at blive ved med at træne. Træning gør os alle bedre, ja selv verdensmesteren må træne!

Få hjælp til salgsudvikling

Hvis du tænker at salgstræning med DISC kunne være noget for dig og dit salgsteam så er du meget velkommen til at ringe til mig direkte her på tlf. 60 71 02 75 eller skriv til mig på info@copenpsyk.dk

Læs mere om DISC profil her:

DISC billede