Teamudvikling med DISC-profil

Få indsigt i teamets adfærd og styrk kommunikationen og samarbejdet

Med DISC for teams kan vi arbejde med sammenhængskræften, relationel koordinering og skabe psykologisk tryghed i teams og arbejdsgrupper.

Teamudvikling med DISC

Inspiration til at løfte sammenhængskræften i jeres team

Det kan måske handle om at I gerne vil skabe psykologisk tryghed og have succes i en opstarts- eller forandringsproces? At I gerne vil vide mere om jeres kollegaers handle- og reaktionsmønstre for et bedre teamwork? Eller I gerne vil styrke selv-motivationen og fremme jeres fælles interesser og samarbejde? Måske er I også et sted hvor det giver mening at arbejde med jeres indbyrdes kommunikation og sammenhængskræft, for at styrke jeres succes og performance – Derfor vil jeg gerne præsentere dig og jer for et genialt værktøj der hedder DISC!

DISC er et analyseredskab som både løfter den enkelt medarbejders udvikling men også kommer teamet og gruppen til gavn gennem teamudvikling, teambuilding og teamwork.

Hvad kan vi opnå og forvente i vores team eller afdeling?

DISC-analysen er et konkret værktøj til at få bedre viden om hinandens adfærd.

Men med DISC-analysen sikrer vi også indblik i såvel medarbejderne, ledelsen som teamet, og får et godt fundament for at skabe et solidt performanceteam.

Analysen er et ledelses- og medarbejderudviklingsværktøj, og den enkelte ligeledes får større indsigt i sine styrker, ressourcer, udviklingspunkter og ansvarlighed.

Hvad ønskede virksomhederne at styrke og løfte?

De jeg og CopenPsyk har haft fornøjelsen af at arbejde med gennem årene, har både været mindre og mellemstore virksomheder som ønskede at have en god kommunikation. Som har villet kende til medarbejdere og kollegaers motivationsfaktorer og som kunne se en stor gevinst ved at styrke teamets og afdelingens samarbejdsevne, så at indsatsen også herved ville smitter af på både bundlinjen, sammenhængskræften og skaber større psykologisk tryghed.

Måske du lige vil vide lidt mere om DISC-profil?

Extended DISC-profil er et psykologisk velfunderet værktøj til at lave person- og teamanalyser. Først besvares nogle arbejdsrelaterede spørgsmål, som derefter analyseres og videreformidles individuelt. Jeg/ CopenPsyk har altid en dialog med jer i forhold til jeres konkrete behov, da der er flere niveauer i forhold til formålet og hvilke løsninger og udbytte I ønsker.

Hvordan kan et forløb med DISC se ud for jer?

Det er meget simpelt og let – den enkelte medarbejder får først et log-in og udfylder analysen som tager ca. 15 min. Herefter får medarbejderen en fysisk version af sin personlige profil-analyse samt 1 ½ times individuel og fortrolig feedback og sparring med en certificeret DISC- konsulent.

Herefter følger 1 eller 2 temadage, med jeres team/afdeling, hvor vi på en uhøjtidelig måde gennemgår resultaterne fra DISC-analysen, laver dialogøvelser og oplæg der matcher jer. Vi arbejder også helt konkret og lavpraktisk med DISC og det fokus I vælger, der er vigtigt at tage fat i, styrke og løfte.

Få hjælp til teamudvikling

Hvis du tænker det kunne være noget for dig og jeres virksomhed eller team så er du meget velkommen til at ringe til mig direkte her på tlf. 60 71 02 75 eller skriv til mig på info@copenpsyk.dk
DISC billede