Håndtering af stress og depression

Stress, depression - håndtering af stress og depression hos copenpsyk

Stress og Depression har store omkostninger

Stress, depression og angst vedkommer os alle. Det har store omkostninger både for den, der rammes af stress, depression og angst, samt for arbejdspladsen, kollegaer og pårørende. Ca. 350.000 danskere oplever i løbet af et år en eller anden form for angst. De nyeste tal viser, at op imod hver 4. dansker rammes af stress.

Den rette hjælp skaber både positivt resultat på bundlinjen og reducerer sygefraværet markant.

CopenPsyk tilbyder undervisning og kurser i stress, depression og angst. Her får den enkelte kursist/medarbejder indblik i, hvad stress, depression og angst er, samt introduceres for forskellige værktøjer til at håndtere det. Ligeledes præsenteres kursisten/medarbejderen for behandlingsmuligheder og metoder til at forebygge tilbagefald, så effektiviteten, arbejdsglæden og livsgnisten kan genvindes.

Læs mere om håndtering af stress og depression her.

Læs mere om hvordan du bliver stressfri med stressbehandling her.

Ring eller skriv gerne til mig nu for at få uddybet hvordan jeg helt nøjagtigt kan hjælpe jer med håndtering af stress og depression:

Tel: 60 71 02 75 eller e-mail: info@copenpsyk.dk

Hvad siger de personer, der har brugt CopenPsyk til håndtering af stress og depression?

“Jeg er mere opmærksom i dag på min adfærd og hvordan jeg har det både fysisk og psykisk. Jeg er glad for at have fået en værktøjskasse til at spotte mine symptomer og jeg hele tiden kan have fokus på forebyggelse.”

“Lene har været et pust af frisk luft i et travlt forretningsdrevet miljø. Hun har udstyret mig med metoder, værktøjer og arbejdsgange, således at jeg er i stand til at reagere på en tankevækkende måde, og kontrollere, hvordan jeg reagerer på udfordringer på en struktureret måde.”