Mental Wellness — Få ro og balance i både dit privat- og arbejdsliv

Stresscoaching, work-life-balance og mindfulness | CopenPsyk

Få mentaltræning på tre niveauer

Som psykoterapeut og erhvervspsykologisk konsulent arbejder jeg med at skrue op for din selvtillid og livsglæde. Det er min erfaring, at folk der er i et Mental Wellness forløb også får bedre livskvalitet og overskud. At vi har en god work-life balance eller studieliv er ligeledes vigtigere end nogensinde før. Det påvirker nemlig også vores familie. Derfor sætter Mental Wellness fokus på flere niveauer i dit liv, således at du kan komme til at trives maksimalt i alle aspekter af dit/jeres liv.

Form

Jeg har udviklet 3 kategorier, hvor du/I selv kan vælge, hvad der passer bedst til dig/jer:

Individuel & Personlig Udvikling

 • Coaching – Find din passion, energi og livsgnist
 • Individuel psykoterapi – Personlig udvikling der rykker
 • Mindfulness session

Stress & Arbejdsliv

 • Stress-less rådgivning – Få en akut værktøjskasse og bedre trivsel
 • Work-Life Balance – Find indre ro og balance
 • Business og karriere coaching

Familie & Parforhold

 • Parterapi – Sæt fokus på dit parforhold
 • Teenage og børne coaching – Styrk dit selvværd eller bryd dårlige vaner
 • Familieterapi – Find tilbage på sporet som familie

Formål

Mental Wellness er for vores mentale velvære og er baseret på en kognitiv tilgang. Ligesom vi plejer vores krop med massage, skal vi også tage vare på vores psykiske velbefindende. Mental Wellness er en ventil for bedre energi i dit liv. Det er en måde, du kan opnå mentalt overskud på. Ligesom det vil give dig eksempelvis mindre stress og frustrationer i hverdagen. Mental Wellness er en måde, du kan arbejde med dig selv på og finde bedre ro og balance i både dit privat- og arbejdsliv.

Mental Wellness er en form for meditation for sjælen. Ligesom vi går til tandlægen og får tjekket vores tænder, for at forebygge huller i tænderne eller en knækket tand, så skal vi også pleje vores indre velvære. På den måde kan vi forebygge stress, depression, angst eller andre livskriser.

Målgruppe for Mental Wellness

I et forløb kan der arbejdes med både enkeltpersoner og grupper. Den kognitive metode kan bruges til at hjælpe alle uanset evner, race og køn.

Teori

Jeg arbejder ligesom en håndværker. Jeg har forskellige værktøjer og redskaber samt metoder jeg trækker på, men som udgangspunkt arbejder jeg med afsæt i den kognitive teori. Kognitiv tilgang er effektiv hjælp til selvhjælp. Et kognitivt samtaleforløb kan omhandle psykiske problemer og forskellige livskriser, som for eksempel stress, angst, depression, krise, sorg eller tab.

Et forløb er baseret på videnskaben om psykologiske processer, og forskning viser, at netop den kognitive metode er særlig virksom i forhold til forskellige typer af psykiske problemstillinger og livsudfordringer.

Forløb

Vi arbejder sammen med at identificere og forstå problemerne med fokus på forbindelsen mellem tanker, følelser og adfærd.

Der fokuseres som regel på vanskeligheder, der er til stede her og nu. Vi finder et fælles udgangspunkt og opfattelse af dine problemer. Dette leder efterfølgende til identificeringen af personlige strategier og tidsafgrænsede mål for sådan et forløb.

Unik gave

Mental Wellness er også perfekt som en unik og personlig gave.

Ring eller skriv for at bestille en konsultation eller et flot gavekort:

Telefon 60 71 02 75 eller e-mail info@copenpsyk.dk

Udbytte ved Mental Wellness

 • Mere energi og overskud i din hverdag
 • Værktøjer og redskaber til at takle stress, depression eller angst
 • Bedre work-life balance eller studieliv
 • Skaber bedre rutiner og vaner i dit liv
 • Oplevelse af mere ro og livskvalitet 

Ring eller skriv gerne til mig nu for at få uddybet hvordan jeg helt nøjagtigt kan hjælpe dig:

Tel: 60 71 02 75 eller e-mail: info@copenpsyk.dk

Hvad siger de personer, der har brugt CopenPsyk til Mental Wellness?

“Jeg er et sted nu, hvor jeg føler, at jeg har mere styr på mig selv. Jeg har fået nogle værktøjer, som jeg bruger både bevidst og ubevidst. Jeg er mere ærlig omkring hvad og hvordan jeg siger ting, som jeg førhen ville have holdt for mig selv.

Jeg er nået et punkt, hvor jeg er stolt over, hvad jeg har opnået – om det så er færdiggørelsen af projekter, job eller samvær med folk, så gør det mig stolt, og kigge tilbage på den udvikling, jeg har været igennem hos Lene og CopenPsyk.

Jeg kan se, at jeg har vokset som person og kan huske de fleste dyk og højdepunkter, som jeg har haft. Jeg er også nået til et punkt, hvor det hele ikke ser så sort ud. Jeg har fået en plan for, hvad der skal ske i fremtiden, jeg har det godt med mig selv og med de mennesker der er omkring mig. Jeg har fået mere styr over mine tanker og følelser og fået meget mere selvtillid. Jeg har fået rigtig mange gode værktøjer til arbejde med blandt andet mit tankemylder, redskaber til at passe på mig selv og hvordan jeg håndterer konflikter og passer bedre på mig selv.”

Hjernetræning

– få bedre hukommelse og livskvalitet!

Se mere om online kurset her:

Hjernetraening