Compassion i ledelse

Et online masterprogram om mod og compassion i dit lederskab

Her får du et online masterprogram om mod og compassion, der indeholder 5 stærke moduler samt en manual om det nyeste indenfor ledelse, som en ekstra bonus.

Jeg vil rigtig gerne give dig som leder fede værktøjer og redskaber du kan bruge direkte i dit arbejde som leder. Derfor får du også en masse praksisøvelser og arbejdsopgaver undervejs her, som du kan vælge at lave og gøre brug af.

Dette online master kursus-program er udviklet ud fra mine mange års arbejde med ledelse og compassion i praksis.

Jeg hedder Lene og er ejer af CopenPsyk. Kursusprogrammet her er modul-opdelt og omhandler performance ledelse, compassion i ledelse og mod i ledelse.

Hvad bliver mit udbytte som leder?

 • Indsigt i hvad du kan bruge compassion strategisk til i ledelse
 • Ny inspiration som kan lindre og gavne din performance
 • At du tager kloge beslutninger og får dine folk med dig
 • At du som leder får kigget på dit mod i ledelse
 • At du får mere ro i maven i krise- og forandringstider
 • Blod på tanden til at kigge nærmere på hvordan vi aktivt kan bruge følelser i ledelse
 • At du som leder får et overblik og et smugkik ind i hvad compassion i ledelse er

SKYD GENVEJ…

Min intention er at skyde en lille genvej FOR DIG og gøre ’decades into days’ for dig – altså at du ikke skal bruge alt din tid og ressourcer på at få den vide og erfaring du har brug for, for at blive den bedste leder man kan forstille sig. 

Det vil sige at give dig en shortcut og hands-on-viden du kan bruge direkte i din ledelsespraksis. 

LIDT ERFARING OG HISTORIEN

Onlinekurset her tager afsæt i mit arbejde med over 100 vis af forskellige typer af samtaler fra min psykologiske praksis i København. Men også fra mit arbejde med at skabe bedre trivsel, bedre kommunikation og arbejdsglæde blandt ledere og organisationer igennem de seneste 15 år.

VIDSTE DU…

At det som jeg kommer med nu, måske er lidt chokerende og overraskende 

…mellem 65-75% af medarbejderne i enhver organisation, vurderer at det værste ved deres job er deres nærmeste leder og chef… og vurderet ud af 22 studier om selvevaluering og performance, så indikerer det, at vi mennesker, kun har en ganske lille selvindsigt når det kommer til stykket.

Ofte mener vi at det er vores omgivelse der skal ændre sig. Det er de andre omkring mig der er problemet eller ikke helt har forstået hvad det hele går ud på. Men ofte handler det omvendt om at kigge indad. Det er nemlig os selv der har ansvaret for vores kommunikation.

I masterprogrammet er indlejret en masse træningsøvelser og arbejdsopgaver du kan vælge til og fra. Du vil også få mulighed for at gøre dit kursus til hands-on som du hurtig kan transformere om til dit lederskab og mod og compassion i ledelse.
Derudover får du et gratis WhitePaper med i købet.

Hvem er masterprogrammet designet til?

Master-programmet er til dig, der har truffet et aktivt valg og ved at psykologi i ledelse er vigtigt. Det er til dig som ved, at træning er nødvendigt og du finder samtalen både vigtig og interessant som ledelsesredskab. Masterprogrammet er til dig som leder, der er fan at lære og blive ved med at udvikle dig. Du holder af at være i form og være den bedst mulige version af dig selv og du ser læring som en vigtig del af dit lederskab.

Hvis du kan sige til dig selv:

 • Hvordan bliver jeg bedre til den svære samtale som leder
 • Jeg er en leder der er nysgerrig på psykologi i ledelse
 • Jeg vil gerne have en skabelon som er lige til at gå til
 • Jeg vil rigtig gerne forstå mig mere på kriseledelse og forandringskommunikation
 • Og har en klar opfattelse af at samtalen er et vigtigt redskab i mit lederskab

…så er dette online master-program klart noget for dig

Hvis du skulle være lidt i tvivl og det er dig, så giv mig endelig et kald på telefonen på  60 71 02 75

Lidt om programplanlæggeren
Og historien bag programmet

Jeg hedder Lene Sheila Gjørup og i mere end 15 år har jeg trænet og lavet sparring af ledere. Den svære samtale og arbejde med hjernen, vaner og sindet har jeg arbejdet med i en menneskealder. Også hvordan tankemønstre, kriser og bekymringer påvirker vores arbejdsliv og effektivitet. 

Min erfaring med mere en hundredvis af samtaler har jeg fra min psykologiske praksis. Jeg er nysgerrig af natur og har en kæmpe passion for at forstå mig på modstands-mekanismer og hjælpe folk til selv at knække koden til forandring.

Jeg er vild med at udvikle hjælp-til-selvhjælp værktøjer og gør mig super meget umage i alt hvad jeg fortager mig. For mig handler det om omhu, respekt og at have andre menneskers sind på sinde.

Min baggrund er at jeg har en fortid som jazzsanger, har en Cand. pæd. i psykologi fra Århus Universitet og en Merkonom i HR og Ledelse fra Copenhagen Business Academy. Derudover er jeg MI-certificeret træner og er Medlem af MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers) og supervisor indenfor det socialpsykolgiske felt.

Se nogle af mine referencer her

Hvordan får jeg fat i Masterprogrammet om mod og compassion i ledelse?

Klik på knappen forneden! Prisen er kun 1695 kr.