SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

PRISER:
Alle priser i DKK inkl. levering.

BETALING:
Du betaler nemt med kreditkort i webshoppen. Alternative betalingsmetoder, som faktura eller MobilePay, kan evt. aftales individuelt.

SIKKERHED:
Betalingsløsningen (Stripe) er baseret på SSL-standarden, hvilket betyder, at de oplysninger, du afgiver i forbindelse med din betaling, er beskyttet ved kryptering. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL-standarden almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

LEVERING AF FYSISKE PRODUKTER

LEVERINGSTID:
Indenfor 1 uge. Afvigelser kan dog forekomme.

LEVERING MED:
GLS – ønsker du levering med PostNord skal det angives under bemærkning.

LEVERINGSSTED:
Privatlevering til Pakkeshop – du modtager en email når pakken er klar til afhentning.

Firmalevering leveres til virksomhedsadresser. (Virksomhedsadresser der er på privatadresser hvor der ikke er mulighed for at modtage pakken kan ikke bestilles som Firmalevering.) Hvis en pakke ikke kan leveres og dermed bliver videresendt til udleveringssted bliver opkrævet et efterkravsgebyr på kr. 62,50 som GLS har sat det til.

UAFHENTEDE PAKKER:
Afhenter du ikke din pakke på posthuset eller pakkeshop med de bestilte produkter vil du skulle betale kr. 70,- incl. moms for at få dem tilsendt igen. Ønskes pengene retur vil der blive fratrukket leveringsomkostninger på kr. 70,- incl. moms fra det beløb du har bestilt for.

RETURNERING:
14 dages returret for privatpersoner, hvis detailemballagen er ubrudt. Du står selv for returfragten.

Erhvervskunder har normalt ikke returret.

LEVERING AF IKKE-FYSISKE PRODUKTER

Efter at købet er gennemført, vil du på ordrebekræftelsen kunne se hvordan du får dit materiale. Du får også en mail med oplysningerne. Det kan fx være mulighed for at downloade produkter, eller et link til at kunne se en video eller lignende, afhængigt af produkttype.

FORTRYDELSESRET:
Ved accept at ‘Betingelser’ bortfalder fortrydelsesretten, da der er tale om et digitalt produkt. Levering af produkter sker i forbindelse med købet.

 

RETTIGHEDER:

CopnePsyk har alle rettigheder til leverede ydelser og produkter, hvad enten de er live, digitale eller trykte. Ved køb opnås alene en brugsret til det købte. Brugsretten er personlig. Det købte må kun anvendes til eget brug. Det købte skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Dette gælder også i forhold i et samarbejdsforhold med CopenPsyk og Lene Sheila Gjørup.

Det købte må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt – hertil må det købte særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med CopenPsyk som virksomhed. CopenPsyk og /eller Lene Sheila Gjørup navnet må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

SPØRGSMÅL:
Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål til produkterne, levering, betaling, eller andet. Telefon: 6071 0275. Mail: info@copenpsyk.dk