Tak for din interesse i Supervisions-Guiden!

Jeg skal lige bede dig om at udfylde dit navn og email-adresse, så får du din Supervisionsguide straks i din mailboks.

Du vil også modtage mit inspirationsbrev, som udkommer ca. 1 gang om måneden. (Bare rolig, du kan altid afmelde dig med et enkelt klik, hvis du ikke skulle finde det relevant.)

    Guiden til den gode supervision

    – Sådan skaber du, som leder, de bedste rammer for Supervision

    Supervision kan på den gode måde både bidrage til den faglige udvikling, tage brodden
    af konflikter og øge trivslen hos medarbejderne.

    Supervision er en enormt værdifuld indsats for ledere, der styrker medarbejdernes
    faglighed og trivsel. I guiden får du fem gode råd til, hvordan du skaber rammerne for
    den gode supervision.

    Supervision kan foregå på mange forskellige måder, men der er nogle hovedtyper, som jeg vil beskrive her:

    • Gruppesupervision:
      Er nok den mest udbredte form for supervision og foregår typisk i en gruppe på maks. 6-8 personer. Fokus er typisk på sparring, praksisøvelser, cases og aktuelle udfordringer for jeres personalegruppe.
    • Sagssupervision:
      Foregår enten 1 til 1, eller i gruppe, som beskrevet foroven. Sagssupervision tager udgangspunkt i konkrete sager på arbejdet. Det kan være en konfliktfyldt sag, hvor medarbejderen efterfølgende har brug for debriefing, så man ikke sidder med eventuelle ubehagelige oplevelser alene. Det kan også være indeklemte følelser eller en sag, der er kommet ’for tæt på’.
    • Ledelsessupervision:
      Er velegnet både til den enkelte leder som til en ledergruppe. Ledelsessupervision tager udgangspunkt i jeres ledelsesmæssige problemstillinger og skaber et rum for vidensdeling på tværs af jeres organisation.
    • Psykologisk debriefing:
      Debriefing hører nok ikke til almindelig supervision, men bruges primært hvis en medarbejder har været udsat for svære hændelser i forbindelse med tjeneste eller i faglig og professionelle sammenhænge.
    • Kollegial Supervision:
      Her udøver I selv supervisionen, med de økonomiske fordele og fleksibilitet det medfører. For at kunne udøve Kollegial Supervision skal man selvfølgelig have en grundig indføring i metoden og uddannelse. Jeg tilbyder et kursus i Kollegial Supervision, som du kan læse mere om her.
    Få din Supervisionsguide her!