Tak for din interesse i MI-Guiden!

Jeg skal lige bede dig om at udfylde dit navn og email-adresse, så får du din smagsprøve på MI-guiden straks i din mailboks.

Du vil også modtage mit inspirationsbrev, som udkommer ca. 1 gang om måneden. (Bare rolig, du kan altid afmelde dig med et enkelt klik, hvis du ikke skulle finde det relevant.)

  DIN MI-Guide – Til dig der vil booste dine professionelle samtaler

  MI står for Motivational Interviewing som på dansk kaldes Den Motiverende Samtale. Ud fra 100 vis af MI-samtaler i min psykologiske praksis og undervisning af mange typer af fagfolk gennem de seneste 6 år, har jeg nu udviklet en MI-Guide til dig. Den har været 2 år undervejs og er nu på gaden langt om længe. Så jeg kan love dig at du får noget for pengene her!

  MI-Guiden er ikke bare en almindelig bog, men er fyldt med øvelser, forklaringer, skabeloner og gode fif og tricks til at kunne udøve den gode motiverende samtale som professionel.

  MI-Guiden fungerer som en E-Bog som du med det sammen kan downloade når du har købt den. Og printe den ud, hvis du vil. Den er lige til at sætte i en mappe, så du let og nemt kan gå til og fra den, når det passer dig. Så du kan have den som en helt almindelig bog-format i trykt form hvis du vil…som jeg klart vil anbefale dig 😊

  Hvad får jeg ud af min MI-Guide?

  Med DIN MI-Guide får du en kort og overskuelig introduktion til Den Motiverende Samtale og MI-Metoden. Du får her en indførelse i de forskellige faser, der tilhører Den Motiverende Samtale, som jo er videnskabelig funderet.

  Du bliver bekendt med de bagvedliggende teorier og får konkrete øvelser der gør at du lærer teknikkerne bag samtalemetoden. Derudover får du konkrete værktøjer til at gennemføre anerkendende forandringssamtaler. Formålet med DIN MI-Guide er, at du selv kan gå i gang med at bruge Den Motiverende Samtale i din daglige samtalepraksis.

  • Her får du muligheden for selv at træne MI-metoden
  • Her får du gode nye øvelser og inspiration til dine professionelle samtaler
  • Du får indblik i- og/eller genopfrisket dine MI-teknikker
  • + du får en masse arbejdsøvelser undervejs der løfter dine samtaler

  Du får 40 stærke sider som er top-tunet og tager udgangspunkt i al den viden jeg har om Den Motiverende Samtale

  Det vil sige du bliver også som professionel udfordret på det du plejer at gøre. Du får stof til eftertanke + du udvikler dig selv, ikke mindst, og dem du hjælper får endnu større udbytte at dig og din hjælp!

  Hvem bruger MI-Guiden i dag?

  MI-Guiden er både til vejledere og rådgivere, fængselsfunktionærer og politifolk. Den er super velegnet til socialrådgivere og misbrugsbehandlere, ligesom den er fantastisk som værktøj for jobkonsulenter og HR-medarbejdere – der hvor du skal have det bedste frem i folk.

  MI-Guiden henvender sig også til dig der er sundheds- og plejepersonale, læge, sygeplejerske, eller kiropraktor, fysioterapeut, SOSU-assistent, ergoterapeut og diætist. Til alle der arbejder med modstand og ambivalens og skal arbejde med at nedbryde dårlige vaner og hjælpe med at opbygge nye og sunde rutiner og livsstilsændringer.

  MI-Guiden bliver også brugt flittigt i den pædagogiske verden og af lærere der har deres elever og studerende på sinde. Hertil er der selvfølgelig alle psykologer, terapeuter og behandlere der har stor glæde og gavn af MI-Guiden.

  MI-Guiden er også oplagt til dig hvis du er leder og gerne vil arbejde med motivation af dine medarbejdere og ønsker at inspirere og opmuntre dit personale til at yde deres bedste.

  Hvordan får jeg fat i min MI-Guide?

  Jeg har gjort det supernemt for dig. Køb den her for kun 279 kr. og download den direkte.

  Rigtig god læringslyst og rigtig god fornøjelse!

  Har du spørgsmål af nogen art står min telefon altid åben for dig: 60 71 02 75

  Pss…

  Materialet er selvfølgelig til eget privat brug og må på ingen omstændigheder kopieres til andre, ifølge dansk lov om ophavsret. Er du interesseret i flere eksemplarer til din organisation opnås 15% rabat ved køb af mere end 10 eksemplarer. Ring direkte på tlf.: 60 71 02 75

  Med venlig hilsen

  Lene Sheila Gjørup
  Erhvervspsykologisk Konsulent, Supervisor & Terapeut
  Cand. pæd. i psykologi & Merkonom i HR og Ledelse
  MI-certificeret træner. Medlem af MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers)

  Få din Supervisionsguide her!